Contact

Heb je nog vragen? Kom dan zeker eens langs in onze winkel of neem contact op met ons via onderstaand contactformulier. We proberen om zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

Wij helpen je graag

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Zodra we jouw bestelling ontvangen hebben, gaat ons team aan de slag om jouw pakketje zorgvuldig te verwerken en verzenden.

Het kan gebeuren dat een artikel niet helemaal jouw ding is. Als dit het geval is kan je jouw bestelling terugsturen naar ons adres: Maalse Steenweg 317, 8310 Sint-Kruis. Zodra we jouw retour ontvangen hebben, gaan we aan de slag met jouw terugbetaling.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

We zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en veilig bij jou geleverd wordt met Bpost. De verzendkost bedraagt €6,00. De retourkosten om jouw bestelling terug te sturen naar ons zijn op eigen kosten.

Van zodra we jouw retour ontvangen hebben, gaan we aan de slag voor een vlotte en efficiënte afhandeling. We proberen het aankoopbedrag van jouw bestelling binnen de 14 dagen terug te storten.

Bij ons kan je op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen. Het is mogelijk om met bancontact en Visa te betalen.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties, trends en acties? Het enige wat je hoeft te doen is naar onze homepagina gaan en je e-mailadres opgeven.

433739532_940244684227261_2188935369736403672_n

Shop online of
kom langs in
trend boetiek
in brugge

Maandag — vrijdag

 

Zaterdag

Zondag

09u30 — 12u00

13u30 — 18u00

10u00 — 18u00

Gesloten

Ontdek onze nieuwste collecties en trends.

FOLLOW TREND AND STAY TRENDY UP-TO-DATE

Blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste collecties en de meest trendy mode voor het komende seizoen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle updates rechtstreeks in jouw mailbox.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Opendeurdagen

Kom langs bij Trend Boetiek vanaf zaterdag 2 t.e.m. zondag 10 maart voor onze opendeurdagen!